Ur Kompagniet

Velkommen til Ur Kompagniet, én af Danmarks førende online forhandler af ure, og vores første webshop der åbnede i 2010. Vi er dedikerede til at tilbyde et spændende udvalg af ure fra nogle af verdens mest anerkendte mærker.

Vores sortiment

Vi tilbyder en bred vifte af ure til både mænd og kvinder. Uanset om du er på udkig efter et klassisk ur til daglig brug, et sporty ur til dine udendørs eventyr, eller et elegant ur til særlige lejligheder, har vi noget for enhver smag.

  • Herreure: Opdag vores sortiment af sofistikerede og robuste ure designet til den moderne mand.
  • Dameure: Udforsk vores kollektion af elegante og stilfulde ure, der komplementerer enhver kvindestil.
  • Børneure: Vi sælger nogle af markedets bedste og mest holdbare ur til børn som Fibex børneure.

Topmærker

Vi forhandler ure fra nogle af de mest prestigefyldte mærker i verden, inklusiv:

Hvert ur er nøje udvalgt for at sikre kvalitet, autenticitet og tidløst design.

Kundeservice i verdensklasse

Vores engagerede kundeservice team er altid klar til at assistere dig. Uanset om du har brug for hjælp til at finde det perfekte ur, eller har spørgsmål omkring din ordre, er vi her for at hjælpe.

Hurtig og sikker levering

Vi tilbyder flere fragtalternativer og sikrer hurtig og sikker levering lige til din dør. Vi tilbyder også samme-dag-levering hvis du bor i Hovedstads-området.

100% sikker betaling

Shop med tillid. Vores website er sikret med den nyeste teknologi, og vi tilbyder en række betalingsmuligheder for at gøre dit køb nemt og sikkert.

  • Kreditkort
  • MobilePay
  • Fakturabetaling

Besøg os i dag!

Udforsk vores fantastiske sortiment og find dit drømmeur i dag på urkompagniet.dk. Du kan også besøge vores fysiske butik beliggende på Kronprinsensgade 2 i Indre København. Vi glæder os til at betjene dig!